За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

езикови курсовеУмението да говорят, четат и пишат на още един език, освен на родния си, винаги е било богатство за хората. В наши дни да говорите поне английски е направо задължително, а всеки следващ език, който владеете поне на основно работно ниво, отваря пред вас нови възможности.

Алфа Център – Бургас ЕООД  ви предлага езикови курсове по английски, немски, френски, италиански, гръцки, руски, испански и турски. Работим по системи, съобразени с Общоевропейската езикова рамка и след като издържите изпит за съответното ниво ви издаваме сертификат за владеене на езика, който се признава в целия Европейски съюз.

  • Имате нужда от опреснителен курс по английски или искате да повишите нивото си?
  • Искате да учите немски или гръцки, за да кандидатствате в университет в Германия, Австрия или Гърция? Решили сте да си търсите работа в Италия и трябва да знаете италиански поне на основно ниво?
  • Разширявате бизнеса си в Турция или имате предложение за работа в някой от турските курорти?
  • Искате просто да знаете още един чужд език?

 Алфа Център – Бургас ЕООД  ви гарантира ефективно обучение в спокойна обстановка и максимално удобно за вас време. Преподавателите ни са професионалисти с опит и търпение и имат подход към курсистите. Каквито и да са вашите мотиви да се запишете на езиков курс, при нас наистина ще научите това, за което сте дошли.

Проверете кога стартира следващия курс по избрания от вас език!


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2023  Начало