За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

Френски езикНяма смисъл да мечтаете за учене и работа в Париж (или където и да било във Франция), ако не знаете френски. Шовинизмът на французите не е мит и го разбирате обикновено в критични ситуации, когато те просто отказват да разговарят с вас на какъвто и да било друг език освен на своя собствен. Затова, ако имате планове, свързани с Франция, то захващайте се да учите.

Курсовете по френски език на Алфа Център – Бургас ЕООД  се провеждат по системата ЕСНО. Тя е сравнително нова, но с вече доказана ефективност.

Едно от най-трудните неща, с които трябва да се справите по време на обучението е специфичното произнасяне на думите. В ЕСНО има специални раздели, посветени именно на този проблем. Преподавателите ни се опитват да балансират между четирите основните компонента – четене, писане, слушане и общуване, така че в края на курса да сте достатъчно подготвени за една обиколка на Франция или за да водите кореспонденция с френските си бизнес партньори.

  •  Ще учите четене и граматика с помощта на интересни текстове, отразяващи реални ситуации.
  • Ще имате възможност да упражнявате разговорния си френски със своите колеги от курса. Разговорите, размяната на мнения и обсъждането на различни теми на френски са основна част от обучението.
  • Ще упражнявате произношението си с помощта на преподавателя и специални упражнения.
  • Ще създавате сами текстове на френски и ще се учите да слушате, разбирате, да задавате въпроси.

Със системата ЕСНО и преподавателските методи на професионалистите от Алфа Център – Бургас ЕООД  ще се превърнете в истински франкофони – добри познавачи на френската съвременна култура и начин на живот, които с лекота и изящество обсъждат говорят този така музикален и нежен език.

Обадете ни се, за да се запишете и да започнете обучението си! Очакваме ви!


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2023  Начало