За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

ЕДНА ПОСОКА  МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

аз мога повечеАлфа Център – Бургас ЕООД  е един от одобрените партньори на европейската програма за развитие на човешките ресурси „Ваучери за заети лица”. Вземете  ваучер за езиково обучение от бюрото по труда и се запишете за някой от нашите курсове.

  • Какво представлява програмата?

Програмата има за цел да подпомогне работещите на трудови договори в частни фирми в тяхното професионално развитие. Предлаганите обучения са два вида – професионални и езикови курсове по английски, френски, немски, руски, италиански).

  •  Кой може да се възползва от програмата?

В тази програма могат да кандидатстват лица, който НЕ са се възползвали от безплатни професионални и/или езикови обучения с ваучери по схемите “Аз мога” или “Аз мога повече”. От програмата могат да се възползват приоритетно работещи в частния сектор лица – със средно или по-ниска степен на образование. За безплатен ваучер не могат да кандидатстват служители в държавната администрация, военни, полицаи, учители, работещи на държавна длъжност и пенсионери.

НОВОТО в програмата “Ваучери за заети лица” е :
Съфинансиране в размер на 15 % от стойността на обучението, посочена в чл. 5, ал.3 на ПМС 280/2015 г. от страна на обучаемите лица.
От сума 700 лв – 105 лв заплаща обучаемото лице.

  • Как да се включа в програмата ?

Необходимите за кандидатстване документи са:

  • копие от диплома за средно образование;
  • копие от лична карта;
  • декларация;
  • заявление.

След като бъдете одобрени от Бюрото по труда ще ви издадат „Уведомление”. В рамките на един месец след като получите този документ трябва да изберете центъра по професионално или езиково обучение, в който ще учите и да се запишете за желания от вас курс. (Избраният от вас център задължително трябва да е одобрен от Агенцията по заетостта.) Ваучера, който получавате от бюрото, покрива 85 % от разходи.

  • Какви езикови курсове предлага Алфа Център – Бургас ЕООД?

При нас можете да се запишете на курсове по:

Всички езикови курсове са разделени на нива. В края на всяко ниво държите изпит и получавате сертификат за съответната степен на владеене на езика.

Езиковите курсове на Алфа Център – Бургас ЕООД  и системите, по които преподаваме отговарят на всички изисквания и принципи за езиково обучение на Общата европейска езикова рамка. Сертификатите, които издаваме са валидни в рамките на Европейския съюз.

  • Кога се провеждат курсовете?

Предлагаме дневни и вечерни курсове, както и съботно-неделни занятия. Програмата е гъвкава и съобразена с факта, че нашите курсисти работят и и се обучават едновременно.

Един езиков курс продължава между шест и осем месеца, в зависимост от системата, по която се преподава и от нивото, до което искате да стигнете. Имайте предвид, че всички обучения по програмата „Ваучери за заети лица” трябва да са приключили до  2020 година.

  • При какви условия  ваучера става невалиден?

Ваучера за езиково обучение, който ползвате, ви е даден, за да подобрите квалификацията си и за да подпомогнете професионалното си развитие. Ние се отнасяме сериозно и отговорно към обучението ви и очакваме същото и от вас.

Според условията на програмата „Ваучери за заети лица ” ако отсъствате от над 60 учебни часа (20% от времетраенето на целия курс), ваучерът ви става невалиден и трябва да го заплатите. Напомняме ви, че той е на стойност 700 лв.

Алфа Център – Бургас ЕООД разполага с отлична база и страхотни, висококвалифицирани преподаватели. Те имат професионални умения, търпение и подход, за да ви помогнат да усвоявате материала по-лесно и бързо.

С нашите курсове ще се научите да четете, пишете и общувате на избрания от вас език. Методите на преподаване се базират на комуникация и забавление. Езиковата бариера и притесненията ви да говорите отпадат още по време на курса.

Свържете се с нас, за да ви дадем повече информация за желания от вас езиков курс. Гордеем се, че сме част от програма, която помага на хората да си осигурят по-добро бъдеще. Очакваме ви!

 


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2024  Начало