За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

Английски езикВ класацията на десетта езика, които се говорят от най-много хора по света, английският език е едва на трето място. В ежедневието ни обаче той е от първа необходимост. При кандидатстване за работа вече се изисква по подразбиране. Независимо дали пътувате служебно или за удоволствие – английският е универсалният език, на който общувате. Необходимо ви е поне основно ниво, за да разговаряте относително спокойно и да се справяте в критични ситуации.

Курсовете по английски език на Алфа Център – Бургас ЕООД  се водят по системата Оpportunities (Одобрена от Министърът на образованието и науката). Тя е разделена на три нива – А1, А2 и В1. В края на всяко ниво се държи изпит и след това се продължава следващото. Получавате и сертификат за съответната степен на владеене на езика.

Оpportunities е система, подходяща за обучение и на тийнейджъри и на възрастни. Преподавателите ни имат индивидуален подход към всеки курсист, така че ще получите максимума от техните знания.

След усвояване основите на езика се обръща специално внимание на богатия речников запас, развива се умението на курсистите да разговорят не само на ежедневни, но и на по-специфични теми.

Паралелно с това се развиват уменията за писане, водене на кореспонденция. Научавате повече за културата и нормите на поведение в Англия.

Последното ниво на системата Оpportunities и методите на обучение на нашите преподаватели ви гарантират безпроблемно четене на всякакъв вид английска литература и свободно общуване, независимо от темата и средата.

Запишете се за следващия курс по английски език на Алфа Център – Бургас ЕООД .

Вложете усилия и време в своето езиково обучение. Това е инвестиция, която ви обещаваме, че ще си върнете.


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2023  Начало