За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

Преводаческа агенция Алфа Център – Бургас ЕООД е създадена през 2009 година. Ние сме оторизирани от Консулски отдел на МВнР, съгласно договор №2069 за извършване на официални преводи. Работим с висококвалифицирани оторизирани преводачи и се гордеем с качеството на преводите, които предлагаме и с кратките срокове, в които работим.

През годините Алфа Център – Бургас ЕООД се утвърди и доказа на пазара, като надеждна и коректна преводаческа агенция. Към екипа ни се присъединиха преводачи – експерти в различни области. Затова и в момента ви предлагаме огромно разнообразие  от качествени устни и писмени преводи на всякакви теми.

Имаме опит в работата с физически лица, фирми от малкия и средния бизнес и големи корпоративни клиенти. Успешната ни работа се базира освен на добри преводачи (те са най-важното, разбира се) и на цялостен подход при изпълнението на сложни и обемни езикови проекти.

В последните години към портфолиото ни от услуги се прибавиха и езикови курсове по английски, немски, френски, италиански, гръцки и турски (научи повече подробности), както и курсове за квалификация и преквалификация. Алфа Център – Бургас ЕООД е и партньор на европейската програма за развитие на човешките ресурси „Аз мога повече”. Разберете какви са условия за получаване на безплатен ваучер за езиков курс при нас.

Запознайте се с шест основни причини да ползвате услугите на преводаческа агенция Алфа Център – Бургас ЕООД

  • Гарантирано качество и бързи срокове за изпълнение на преводите

Независимо дали имате нужда от устен или писмен превод, ние ви гарантираме качество на услугата и то в изключително кратки срокове.

Как успяваме да се справим? Налагаме постоянен контрол върху качеството на услугите и разполагаме с широка мрежа от сътрудници. Запознаваме се с темата на превода и се свързваме с подходящия преводач, който е свободен в момента и може да поеме поръчката ви веднага.

  • Конфиденциалност

Точност, дискретност, коректност – това са основите на нашата професионална етика. Знаем, че нашият бизнес зависи от доброто и стабилно развитие на нашия и гарантираме поверителността на информацията, която превеждаме.

  • Универсалност

Работим в изключително кратки срокове и затваряме целия цикъл от услуги, свързани с преводи и легализация. Предлагаме писмени преводи на внушителен брой езици и на различна тематика; устен консекутивен превод; легализация и нотариална заверка на документите.

  •  Гъвкава ценова политика

Разгледайте цените на услугите, които предлагаме. Ако все още имате въпроси, задайте ни ги преди да ни възложите превод. Ние изчисляваме стойността на поръчката ви точно и не се налагат допълнителни плащания. Поддържаме гъвкава и коректна ценова политика, която прави услугите ни достъпни за физически и юридически лица.

  •  Създаваме отлични условия за работа на своите сътрудници

Това ни позволява да привличаме най-добрите професионалисти за превод на вашите текстове и документи.

  •  Разполагаме със система за управление на качеството

Внедрихме система за управление на качеството,  интегрирана с изискванията за предоставяне на преводачески услуги на европейския стандарт БДС EN 15038:2006.

система за управление на качеството

Изберете Алфа Център – Бургас ЕООД за ваш партньор в сферата преводаческите услуги, легализация и езиковите курсове! Гарантираме ви, че ще останете доволни от работата си с нас. Ние владеем изкуството да превръщаме новите клиенти в постоянни.

Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да ви бъдем полезни!


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2023  Начало