За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

Алфа Център – Бургас ЕООД  предлага завършен цикъл от услуги, свързани с преводи и легализация на документи:

 • Устни Преводи

устни преводиУстни преводи са необходими обикновено при бизнес форуми, преговори, семинари, презентации и фестивали. Това са все събития, на които ясният и точен превод на информацията, в реално време, е изключително важен. Специалистите по устни преводи познават културата и нравите на страната, от чийто език превеждат и имат добре развити комуникативни умения. Благодарение на тях те са особено полезни за успешното протичане на вашите преговори и срещи.

Алфа Център – Бургас ЕООД  ви предлага професионални услуги, които гарантират успеха на вашите събития. Специалисти с опит, усмихнати и ведри преводачи с отлични комуникативни умения и дипломатически познания. научете повече устните преводи тук.

 • Писмени Преводи

писмени преводиПисмените преводи, които поверявате на нас, се изпълняват от оторизирани преводачи – експерти в различни области като:

 • Юридически преводи;
 • Корпоративни юридически преводи;
 • Технически преводи в различни сфери;
 • Бизнес преводи, медицински преводи и превод на художествена литература.

По вашите текстове ще работят отлични оторизирани преводачи. При нас можете да бъдете сигурни, че по вашия текст ще работи специалист в съответната сфера. Научете повече за спецификите на всеки един от писмените преводи и услугите, които ви предлагаме и сроковете, в които работим.

 • Онлайн преводи

онлайн преводи бургасНие ценим времето на нашите клиенти. Вие можете да поръчате превода си без да напускате работното си място или дома. Нашата основна цел е да ви доставим максимално удобство на добра цена.

Когато изпратите поръчката си в нашата агенция, може да бъдете абсолютно спокойни, че нашият екип ще вложи всичко от себе си, за да посрещне и оправдае очакванията Ви. Научете повече за онлайн преводите тук.

   
   

 • Легализация

легализация на документиЛегализирането на документи е сложна, времеемка и скъпа процедура. Затова не ви препоръчваме да се опитвате да се справите сами. Всяка допусната грешка ви връща в изходно положение и ви коства още средства.

Извършваме бърза легализация и официален превод на документи. Работим с висококвалифицирани, оторизирани преводачи, на които можете да се доверите. Научете повече за това какво е легализация, защо ви е необходима, какви са условията, при които работим и се възползвайте от безплатна консултация с нашите експерти.

Възползвайте се от безплатните консултации, които предлагаме, за да разберете как да подготвите вашите документи за легализация преди да ги поеме преводаческа агенция. След като всичко, което ви трябва е налице, ние ще се погрижим за легализацията във възможно най-кратки срокове и на изгодна цена.

Ние осъзнаваме отговорността, която поемаме, когато вие ни поверявате своите документи. Знаем, че от нашата работа зависи вашето следване, бизнес развитие, сигурност, здраве. Винаги сме на висотата на оказаното ни доверие.

Доверете се на професионалистите. Това ще ви спести много средства, време и нерви, независимо за коя от трите дейности става въпрос.

Свържете се с нас, за да зададете своите въпроси и да ни възложите поръчка.Ние сме на ваше разположение.

Алфа Център – Бургас ЕООД  – гаранция за качествено свършена работа.

 


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2024  Начало