За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

руски езикТвърдението, че всеки българин знае руски език е пълна измислица. Разбирате това най-добре, когато ви се наложи да говорите с руснак, да пишете имейл или да прочетете дори и кратък текст на руски. Мислите, че това на вас няма да ви се случи? Всъщност, ако работите в сферата на туризма или недвижимите имоти най-вероятно вече сте се сблъсквали с този проблем. Решете го, не отлагайте.

Освен това руският пазар е необятен, ако сте предприемчива личност, вероятно вече сте си мечтали да превземете поне една малка част от него. Действайте, не оставайте само с мечтите.

Запишете се на курс по руски език в Алфа Център – Бургас ЕООД . Ще откриете колко звучен и приятен е този език. Руската култура – класическа и съвременна – също е особено интересна, близка до нашата и в същото време различна и непозната.

Ще се обучавате по учебниците от поредицата „Я знаю на отлично русский язык”. Те са изцяло на руски, със страхотно оформление и чудесни обяснения на граматиката и езиковите структури. Курсът е подходящ и за тийнейджъри и за възрастни. Преподавателите наблягат на развитието на комуникативните умения на курсистите. За това и за затвърждаване на граматиката, помагат многобройните упражнения във всеки нов урок.

Поредицата и методите на преподаване са съобразени с изискванията на Общата европейска езикова рамка и покриват нивата от А1 до В+.

Проверете кога започва следващият курс по руски език на Алфа Център – Бургас ЕООД  и се запишете. Осигуряваме ви квалифицирани преподаватели, дружелюбна, спокойна атмосфера, предразполагаща към учене, възможност да получите истински знания по езика и умения да ги използвате без притеснение.


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2023  Начало