За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

немски езикСпоред легендите крал Карл V говорел с конете си на немски. Това е една от любимите истории на хората, за които немският език звучи малко по-грубо. Вярно е, не се отличава с изяществото и мелодичността на френския например. За сметка на това езиковите му структури, граматиката – всичко в него е подчинено на желязна логика и схванете ли я веднъж ще ви е много лесно да учите, четете, пишете и разговаряте на немски. Да не забравяме, че едни от най-големите възможности за учене и работа българите получават именно в немскоговорящите държави. Запишете се на курс по немски в Алфа Център – Бургас ЕООД , ако и вие имате подобни планове.

Ще се обучавате по системата Pluspunkt Deutsch на немското издателство  Cornelsen. Отговаря на изискванията, посочени в Общата европейска езикова рамка. Подходяща е за начинаещи курсисти, които искат да овладеят немския език на достатъчно добро ниво, за да могат да общуват, учат и работят спокойно в немскоговоряща страна. По нея се подготвят всички, които искат да вземат нивата А1, А2 и В1 или да се явят на изпитите Start Deutsch 1, Start Deutsch 2 и Zertifikat Deutsch.

Основните методи на обучение, залегнали в системата Pluspunkt Deutsch, слушане, гледане, четене и забавление. Уроците са поднесени по интересен начин, така че да грабнат вниманието на курсистите, да ги накарат да се отпуснат и без притеснение да се опитат да практикуват усвоените вече знания по немски език. CD с текстове за слушане, интерактивни упражнения, преподаватели, които обясняват простичко и разбираемо и ви карат да обикнете немската култура и начин на живот. Комбинацията от езиков курс по немски в Алфа Център – Бургас ЕООД  и системата Pluspunkt Deutsch ви гарантира добро отлични резултати.

 

Проверете кога стартира следващият курс и се запишете!

 


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2024  Начало