За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

турски езикАко нямате планове да работите или следвате в Турция, вероятно няма да ви хрумне да учите турски език. За разлика от курсовете по италиански и испански, на които много често хората се записват за удоволствие, групите с курсисти по турски са по-малки и мотивацията им е чисто практическа. Това не е никак лошо, дори напротив – нивото е доста по-високо, а преподавателите имат възможност да отделят много повече време на всеки, захванал се сериозно с изучаването на турски език.

Обучението се води по системата Yeni Hitit Yabancılar için Türkçe. Тя е създадена от университета в Анкара съвместно с Центъра за чуждоезиково обучение TÖMER. В България системата се използва от 2009 година и е с вече доказана ефективност.

Писане, четене, граматика, умение да се води разговор – Yeni Hitit Yabancılar için Türkçe е чудесна модулна система, която позволява на курсистите да усвояват с лекота всички, необходими им знания. Преподавателите акцентират върху общуването на езика, което позволява на курсистите да прилагат веднага наученото и неусетно да се освобождават от езиковата бариера.

В края на обучителния период вие ще разполагате с богат запас от думи, ще сте на „ти” с граматиката и ще можете да пишете и говорите спокойно със своите приятели и партньори в Турция.

По време на часовете ще научите много интересни неща за съвременната култура, нравите и обичаите на южната ни съседка. Това ще ви помогне не само да заобичате тази страна, но и да спазвате нормите на поведение, наложени в нея. Така с гаранция ще имате по-ефективно и пълноценно с нейните жители.

Предстоящ курс -

Ниво А1 –  72 уч. часа

Такса – 280 лв

Проверете кога започва следващият курс по турски език в Алфа Център – Бургас ЕООД  и се запишете! Гарантираме ви ефективно обучение в приятна атмосфера.


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2023  Начало