За контакти: 056/82-32-01; 0878 81 32 01

Италианският език е звучен, приятен, лек за учене. Започвате с la vita e bella и системата, по която преподават професионалистите от Алфа Център – Бургас ЕООД  – ESPRESSO – и завършвате лудо влюбени в италианската култура и с акцент, доловим само за италианците, с които разговаряте.

италиански езикУчебникът ESPRESSO 1, по който се преподава на групата по италиански език за начинаещи в Алфа Център – Бургас ЕООД , е създаден специално за чужденци. Методът на обучение, използван от нашите преподаватели, се основава на два основни принципа – общуване и забавление. За курсистите ни притеснението от това да заговорят на чужд език не съществува. От самото начало те свикват да общуват един с друг и с преподавателите на италиански.

В курса се набляга на изучаването на автентичния, жив език. Разиграват се и се разучават думи и фрази, употребявани в ежедневни ситуации. Обръща се и специално внимание на типичните за италианците фрази, изрази и реакции в по-неординерни случаи. Преподава се ясна и цялостна граматиката, обяснена простичко и разбираемо.

В процеса на обучение са предвидени различни културни рубрики, които запознават курсистите със съвременния живот и култура на италианците. И тук вече започва същинското забавление. Ние ще ви научим да говорите италиански и ще ви разкрием някои от тайните на прекрасната италианска култура. Сигурни сме, че ще я заобичате, защото тя събира в себе си есенцията на изкуството да се радваме на живота. А какво по-хубаво от това?

Страхотни преподаватели, приятна атмосфера, качествено обучение – свържете се с нас, ако наистина искате не само да учите италиански, но и да го говорите!

 


За Контакти
Алфа Център – Бургас ЕООД
Phone: 0878 81 32 01;0888 43 56 03
Fax: 056/ 82 32 01
ул. "Кирил и Методий" № 15, ет. 2
Бургас, Бс 8000
© 2024  Начало